НачалоИзтеглянеИнструкцииЦениПомощ


бизнес

Лиценз за софтуер за създаване на фотокнига

Поради растящият интерес за лиценз към многоезичния и гъвкaв софтуер за съзадаване на ФотоКнига, представяме действието му както следва по-долу. За момента софтуера предлага следните езици: Английски, Немски, Италиански, Чешки, Полски, Руски и Български. Ако имате интерес да работим заедно, разгледайте тук изброените бизнес форми за партньорство.

Партньорски лиценз с Happy Eyes производство


С този лиценз Вие имате възможността да предлагате Happy Eyes софтуера за създаване на фотокнига  (фото албум) на Вашият сайт или да разпространявате копия на Ваши клиенти.

С Партньорския Лиценз
на софтуера за създаване на фотокнига  (фото албум), Вие ще можете да се грижите за маркетинга и клиентите си, а ние ще се грижим за производтвото  и доставката.


Възможен е лиценз за софтуера за всички държави в Европа
.


Лиценз за Собствено производство на фотокнига

Ако разполагате със собствена дигитална машина за печат, с този лиценз за софтуера, Вие получавате правото сами да произвеждате фотокниги (фото албуми).

С тази форма на партньорство ние Ви предоставяме софтуера на Happy Eyes за създаване на фотокнига (фото албум), както и грижата за добри отношения с клиентите и процеса за производство и доставка на фотокниги.


Този лиценз за софтуера е възможен за
всички държави.

За по - подробна информация, моля свържете с нас на: partners@primaphotobook.eu

Ако не сте намерили най- добрата идея за Вашия бизнес в описаните по - горе форми на лиценз, моля cвържете се с нас. Ние сме винаги отворени за нови идеи за сътрудничество и оценяваме Вашите предложения.


Happy Eyes e.K
.
с новаторският си продукт  PRIMA ФОТОКНИГА
е номинирана за

„Best Practice IT Award National“ for 2007,

спонсориран от Министерството на Икономиката и Технологията в Германия
присъдена от CEBIT в Хановер/Германия.

mastercard visa  paypal epay bank

Copyright 2007 Happy Eyes e. K. Всички права запазени.